Basın AçıklamalarıDuyurularEtkinliklerHaberlerManşet

95.Yılında “CUMHURİYET’İN GÜLEN YÜZÜ”SERGİSİ 28 EKİM’DE AÇILDI.

ATATÜRK FOTOĞRAFLARI İLE “CUMHURİYET’İN GÜLEN YÜZÜ”SERGİSİ 28 EKİM’’de AÇILDI.

Atatürkçü Düşünce Derneği Orhangazi Şubesi tarafından Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 95.Yılı etkinlikleri kapsamında ATATÜRK FOTOĞRAFLARI İLE “CUMHURİYET’İN GÜLEN YÜZÜ”SERGİSİ 28 Ekim 2018 Pazar günü Saat 14:30’da Atatürkçü Düşünce Derneği Lokalinde açıldı.

200’ün üzerinde fotoğrafın yer aldığı sergide,Atatürkçü Düşünce Derneği Orhangazi Şubesinde CUMHURİYET’İN GÜLEN YÜZÜ” adlı Atatürk Fotoğrafları Sergisi açılışı 28 Ekim günü Saat 14:30’da İlçe Protokolü ve Orhangazi Halkının geniş katılımı ile gerçekleştirildi.

Atatürk fotoğrafları sergisi hakkında açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Orhangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Saidoğlu, ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde başlattığı kurtuluş hareketinin sönmeyen bir meşale olduğunu belirtirken, “Bugün bu topraklarda özgür ve bağımsız bir şekilde yaşamamıza imkân sağlayan Milli Mücadelenin ilk adımı, 19 Mayıs 1919 tarihinde Büyük Önder Atatürk tarafından atılmıştı. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.Yılı etkinlikleri kapsamında açılan sergiye katılım sağlayan Tüm Orhangazi Halkına ve Üyelerimize Teşekkür ediyoruz dedi.

İsmail Saidoğlu

Atatürkçü Düşünce Derneği Orhangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir